Are you looking for the best website template for your web project? Look no further as you are already in the right place! In our website templates section you will find tons of beautiful designs - for any kind of business and of any style. You are in a unique place - join us today BIGtheme NET

Kúpa 3-izbový byt starý juh Poprad

Chceme poďakovať realitnej kancelárii KAMZÍK a hlavne pánovi Ing. Šalajkovi, za rýchlu a profesionálnu pomoc pri hľadaní nášho nového bytu.

Dlhšiu dobu sme premýšľali nad vlastným bytom, no nedávali sme tomu veľkú nádej, aby nám to vyšlo, lebo v dnešnej dobe sa človek bojí, aby neprišiel o to čo má a nieto ešte riešiť niečo svoje vlastne. No napriek naším pochybnostiam čo sme mali, tak sme sa postavili na nohy a ako prvé sme natrafili na realitnú kanceláriu KAMZÍK a na pána Šalajku, ktorý nám za kratučkí čas pomohol nájsť byt podľa našich predstáv. Ak by sme mohli odporučiť niekomu realitnú kanceláriu tak jedine KAMZÍK, lebo je to jedna z mála, ktorá vie všetko spraviť rýchlo a hlavne  podľa predstav kupujúcich. A hlavne s pánom Šalajkom sa veľmi dobré riešia veci ohľadom bytu, lebo je veľmi dobrý, usmievavý a hlavne vie človeku odporučiť, poradiť a pomôcť si vybrať, no rozhodovanie už je samozrejme na kupujúcom. Každý si spraví svoju vlastnú mienku, ale my sme veľmi spokojní a ďakujeme, že sme mohli spoznať ďalšieho človeka, ktorý vie pomôcť.

Ľubomír B.